4Putrat është një kopmani ushqimesh dhe aksesorësh për kafshët shtëpiake tuaja që operon me dyqane dhe online. Misioni ynë është t’u ofrojmë pronarëve të qenve dhe maceve gjithçka që u nevojitet për të siguruar që kafsha e tyre të jetojë një jetë të gjatë dhe të lumtur. Na pëlqen të flasim për kafshët shtëpiake të të gjitha llojeve dhe jemi edhe më të emocionuar kur sillni në dyqan një anëtar të familjes tuaj me gëzof për të na takuar! Ne jemi vazhdimisht duke hulumtuar dhe mësuar rreth produkteve të reja që mund ti bëjnë kafshët tona më të mira.

Qëllimi ynë është të ofrojmë një dyqan miqësor dhe të pastër për kafshët shtëpiake, dhe të gjeni gjithçka që ka nevojë qeni ose macja juaj. Ndërsa dyqanet tona ofrojnë një eksperiencë që është e shpejtë, miqësore, lokale dhe më pak e shtrenjtë se dyqanet e kafshëve shtëpiake “Dyqanet e mëdha”.

E vendosur në tashmë në 5 pika të Tiranës, ne shikojmë t’u shërbejmë të gjithë pronarëve të qenve dhe maceve në zonat përreth. Ne ofrojmë ushqimin Royal Canin  për qen/mace. Gjithashtu ofrojmë një përzgjedhje të gjerë lodrash, ushqimesh, furnizimesh për kujdesin, suplemente dhe furnizime të jashtme që mund të kenë nevojë pronarët e qenve ose maceve.

Dyert tona u hapën për herë të parë më 2008 dhe që atëherë jemi duke u rritur. Faleminderit përsëri që vizituat faqen tonë dhe mësuat për kompaninë tonë! Do të shihemi së shpejti.