Shëndeti është fokusi ynë primar.

Ne jemi të përqëndruar ti shërbejmë secilës kërkese unike që mund të ketë çdo qen dhe mace. Çdo detaj per ne ka rëndësi në mënyrë që tju ofrojmë cilësinë maksimale si dhe vlerat më të larta të ushqyese në produktet që ju ofrojmë.

Pasioni ynë.

Ne punojmë me mish dhe me shpirt që të krijomë një botë më të mire për kafshët dhe për pronarët e tyre.

Dëshira jonë për të avancuar dhe për të mësuar.

Ne asnjëherë nuk ndaljmë së mësuari dhe nuk marrim asgjë për të mirëqënë dhe për këtë arsye ne kemi të punësuar shumë shkencëtarë dhe veteriner që kryenë çdo ditë kërkime për produktet tona. Ne si kompani përpiqemi të kuptojmë nevojat që çdo qen dhe mace ka në mënyrë që ti ofrojmë produktin më preciz për ti plotësuar të gjitha nevojat ushqimore.

Saktësia dhe precizioni janë gjithçka për ne.

Dija dhe eksperienca jonë e gjatë na ka dhënë një precizion në të diturit dhe kuptuarit të nevojave nutricionale të kafsheve shtëpiake. Ky precizion i jep ushqimit tonë për qen dhe mace formën, strukturën, shijueshmërinë dhe tretshmërinë dhe sigurinë maksimale.

Nevojat e kafsheve.

Ne gjithmonë i vendosim qentë dhe macet të parët. Fokusi i çdo studimi tone është që të garantojë kualitetin maksimal të të gjitha produkteve tona. Ne duam që nëpërmjet ushqimit tone qent dhe macet të jetojnë një jetë më të shëndetshme dhe shumë më të gjatë.

Respekti ynë për ta.

Ne e respektojmë natyrën e veçantë të çdo qeni dhe maceje. Ky respekt na lind duke ditur sesi secila rracë sillet dhe duhet të ushqehet. Nisur nga kjo çdo veprim I yni mbi produktet ose shërbimet që ne ofrojmë është specifik dhe I mirëmenduar. Kjo na ndan neve si kompani nga shumë prodhues të tjerë.