Adresa e Zyrave Qëndrore

Rr. Sulejman Delvina, Nr.35, H.2/1
Njesia Administrative Nr.5, 1022
Tirana, Albania

INFORMATION QUESTIONS

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

A mund të marr testera të produkteve falas?

Përgjigjia është po. Ato mund ti merrni pranë dyqaneve tona por merren në numër të limituar.

Si janë të konservuara produktet e Royal Canin?

Të gjitha dietat tona ushqimore janë të konservuara në mënyrë natyrale dhe të përziera me Ac. Citrik dhe ekstrakte rozmarine. Ushqimet tona që janë të ambalazhuara në kanaçe janë të sterilizuara gjatë procesit të gatimit dhe përsa kohë ato qëndrojnë të mbyllura qëndrojnë të freskëta.

A mund ta kthej një produkte?

Politika jonë e rimbursimit dhe kthimit te produktit zgjat 30 ditë. Nëse kanë kaluar 30 ditë nga blerja juaj, ne nuk mund t’ju ofrojmë një rimbursim ose kthim te produktit.
Për t’u pranuar kthimi, artikulli juaj duhet të jetë i papërdorur dhe në të njëjtën gjendje që e keni marrë. Gjithashtu duhet të jetë në paketimin origjinal. Për më shumë kliko këtu

A do t'i rikthehen më artikujt e treguar si ``Pa gjendje?”
Mos janë ushqimet e Royal Canin pak të shtrenjta?

Ne jemi të përkushtuar që të prodhojmë formula ushqimore që të sigurojnë kualitetin maksimal të jetesës se qenit ose maces suaj. Arsyeja që Royal Canin është pak më I shtrenjtë se produktet e tjera që gjënden në treg është sepse sasia e vitaminave dhe ingredientëve ushqimor është shumë e lartë. Në një plan afatgjatë duke pare të gjithë benefitet e produkteve diferena në kosto është e papërfillshme.

NA KONTAKTONI PËR ÇDO PYETJE