Kontakto me ne

Ne do t’i përgjigjemi çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me shitjet tona në internet, të drejtat ose shërbimin e partneritetit pikërisht këtu.

ADDRESA KRYESORE

Rr. Sulejman Delvina, Nr.35, H.2/1
Njesia Administrative Nr.5, 1022
Tirana, Albania

TELEPHONE

+355 67 40 39 579

EMAIL

info@4putrat.al

WEBSITE

4putrat.al

Merrni përgjigje për të gjitha pyetjet tuaja që mund të keni.

Ne do t'i përgjigjemi çdo pyetje që mund të keni në lidhje me shitjet tona në internet pikërisht këtu.

Nga e Hëna deri të Premten nga 09:00 në 21:00

Kontakto me ne.

Ne do t'i përgjigjemi çdo pyetje që mund të keni në lidhje me shitjet tona në internet pikërisht këtu.

  INFO PËR KONTAKTIN

  Rr. Sulejman Delvina, Nr.35, H.2/1
  Njesia Administrative Nr.5, 1022
  Tirana, Albania

  +355 67 40 39 579

  A keni pyetje se si mund tu ndihmojmë ? Na dërgoni një email dhe ne do të kontaktojmë së shpejti.