Vështrim i përgjithshëm

Politika jonë e rimbursimit dhe kthimit te produktit zgjat 30 ditë. Nëse kanë kaluar 30 ditë nga blerja juaj, ne nuk mund t’ju ofrojmë një rimbursim ose kthim te produktit.
Për t’u pranuar kthimi, artikulli juaj duhet të jetë i papërdorur dhe në të njëjtën gjendje që e keni marrë. Gjithashtu duhet të jetë në paketimin origjinal.

Rimbursimet

Pasi kthimi juaj të merret dhe inspektohet, ne do t’ju dërgojmë një email për t’ju njoftuar se kemi marrë artikullin tuaj të kthyer. Ne gjithashtu do t’ju njoftojmë për miratimin ose refuzimin e rimbursimit tuaj.

Kur Rimbursimet vonohen ose nuk kryhen

Nëse nuk keni marrë ende një rimbursim, fillimisht kontrolloni përsëri llogarinë tuaj bankare dhe gjithashtu kontaktoni kompaninë tuaj të kartës së kreditit. Mund të duhet pak kohë përpara se rimbursimi juaj të postohet zyrtarisht ne llogarine tuaj.
Nëse i keni bërë të gjitha këto dhe nuk e keni marrë ende rimbursimin, ju lutemi na kontaktoni në webin tone.

Shkëmbimet

Ne i zëvendësojmë artikujt vetëm nëse janë të dëmtuar. Nëse keni nevojë për ta shkëmbyer atë për të njëjtin artikull, na dërgoni një email dhe dërgoni te dhenat e artikullit tuaj.

Dhurata

Nëse artikulli është shënuar si dhuratë kur është blerë, ju do të merrni një kredit dhuratë për vlerën e kthimit tuaj.

Kthimet e transportit

Për të kthyer produktin tuaj, duhet ta dërgoni produktin tuaj me postë.
Ju do të jeni përgjegjës për të paguar për kostot tuaja të transportit për kthimin e artikullit tuaj. Kostot e transportit janë të pakthyeshme. Nëse merrni një rimbursim, kostoja e transportit të kthimit do të zbritet nga rimbursimi juaj.
Në varësi të vendit ku jetoni, koha që mund të duhet që produkti juaj i shkëmbyer të arrijë tek ju mund të ndryshojë.
Nëse po ktheni artikuj të shtrenjtë, mund të konsideroni përdorimin e një shërbimi transporti të gjurmueshëm ose blerjen e sigurimit të transportit. Ne nuk garantojmë se do të marrim artikullin tuaj të kthyer dhe nuk jemi pergjegjes per produktin deri ne momentin qe ai mberrin tek ne.
Na kontaktoni për pyetje në lidhje me rimbursimet dhe kthimet.