Zgjidh sipas kategorive

Produktet me cilësore ne Shqipëri.

Ushqim (142)

Aksesorë (339)

Rraca (568)

Higjenë (76)

Farmacia (33)

Rreth dyqanit tonë

4Putrat është një kopmani ushqimesh dhe aksesorësh për kafshët shtëpiake tuaja që operon me dyqane dhe online. Misioni ynë është t’u ofrojmë pronarëve të qenve dhe maceve gjithçka që u nevojitet për të siguruar që kafsha e tyre të jetojë një jetë të gjatë dhe të lumtur. Na pëlqen të flasim…

Zgjidhni nga produktet tuaja të prefueruara

Diete Nutricioale

Ushqim Veterinar

Higjenë

Aksesorë

Higjenë

Farmacia

Regjistrohuni për të marrë lajme apo oferta nga 4Putrat.

Do të përdoret në përputhje me Termat e privatësisë

Na ndiqni në instagram - (@4_putrat_tirane)

Markat tona